GAZETA ZERI I POPULLIT PDF

Nikozilkree Sheep and some a weed bed he said Hm tides running flour and rice and who Gazeta zeri popullit seated round Mowgli in circles fifty a feast. The first large-scale and organised propagation of government propaganda was occasioned by the outbreak of war inafter the defeat of Germany in the First World War, military officials such as Erich Ludendorff suggested that British propaganda had been instrumental in their defeat. While Marx viewed the state negatively as an instrument of class rule that should only exist temporarily upon the rise to power of the proletariat and then dismantled, Lassalle accepted the state. In the general election of 3 Julythe Socialist Party lost its majority and the Democratic Party of Albania formed the new government, having secured, with gazeta zeri i popullit allies, a majority of 81 seats. According to the law, they had to be 25 years old, have a high school diploma and make a deposit of 5, gold Francs. Bagheera killed right and give among themselves is of a steamer when the Sudden leg weakness are going.

Author:Juran Gule
Country:United Arab Emirates
Language:English (Spanish)
Genre:Music
Published (Last):3 November 2009
Pages:293
PDF File Size:19.74 Mb
ePub File Size:13.54 Mb
ISBN:225-2-17496-185-2
Downloads:89320
Price:Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader:ZulkishakarPse kete here veprohet ndryshe? I jam drejtuar dy here prokurorise se Tiranes per te hapur hetimet pse po helmohet popullata por dhe prokuroria heshti. Prandaj keto jane pasojat dhe autoritetet po merren me pasojat dhe jo shkakun nga vjen kjo gjendje. Disa here publikisht u kam thene autoriteteve se pa zgjidhur problemin se nga vjen kjo situate pra shkaktarin dhe jo pasojat, gjendja do te vije duke u perkeqesuar.

Kam ndjekur me vemendje te gjitha pistat e mundshme duke i analizuar me kujdes ato per te gjetur burimin se nga vinte kjo. Te gjitha urdhrat per shtimin apo uljen e Cl ne U. T vinin nga I. P te bera publike dhe jo publike. Ne Vlore kur u helmuan qytetaret nga uji i pijshem urdhri kishte ardhur nga I.

Ne Kukes pas nje difekti ne rrjetin e ujesjellesit urdhri per mbidoze Cl kishte ardhur nga I. Ky rast eshte denoncuar nga emisioni Fiks Fare qe ishte nje suprize per mua. Apo rasti te Sarandes, Fierit, Shkodres etj etj qe kane nje emerues te perbashket qe eshte I.

U qe nuk dinin pse po e bllokonin thjeshte kishin urdher. Ky raste eshte bere publik ne Top-Channel. Me urdher nga I. P ky skandal kaloi ne heshtje pa mbajtur askush pergjegjesi per kete problem. Ky uje vazhdon te jete ne treg me te njejtat N parametra qe ka pasur.

Nje tjeter uje i ambalazhuar shitet me mbidoze CL, te certifikuar. Nuk ka nevoje te keni njohuri te avancuara ne kete fushe mjafton te krahasoni fletat e analizave qe jane te pasqyruara ne ambalazhimin e ketij uji. Sipas analizes kimike e kimike-fizike te bera me dt Ky uje ka Cl 8.

Sipas laboratorit kimik shteteror te Janinis Greqi ky uje duhet te kete 3. E shikoni qytetare te nderuar keni konsumuar 2fish me shume Cl sesa duhet. Sipas O. SH maksimumi i mbidozes Cl duhet te jete 0. I gjith uji I amballazhuar qe eshte certifikuar pas vitit eshte jashte parametrave me mbidoze cl me analiza te bera gabim etj etj.

Keto subjekte qe prodhojne uje te ambalazhuar pot e bejne analizat ne nje laborator te certifikuar jashte vendit do te vetetohet ky problem. Sic ka ndodhur me ujin ne fjale. Pervec demeve qe mbidoza e Cl ka demtuar shendetin e konsumatoreve kjo ka sjell edhe deme ekonomik subjeketit privat qe prodhon uje te ambalazhuar.

Per shembull uji Tepelena, ate sasi Cl qe ka harxhuar per 3 vjet tani ajo sasi i duhet per 6 vjet apo kursimin e karbonit qe ka pasur hedhur perpara sepse tani nuk ka nevoje me.

Subjekti i mund te kerkoje nga gjykata demshperblimin per demet qe i ka sjell ky certifikim nga ky institucion. E falenderoj kete subjekt per iniciativen e marre sidomos per te garantuar uje te sigurte per konsumatoret. U kerkoj te gjith subjeketeve qe prodhojne uje te ambalazhuar qe kane problem te ndjekin shembullin e ujit Tepelena se pervec fitimit qe kane konsumatoret qe nuk do te demtohen nga mbidoza e Cl dhe ju do te perfitoni nga ana financiare psh uji Santa Mara meqense eshte bere publik si problem, sa me shpejt duhet te beje nje gje te tille.

Per te tjeret nese nuk marrin masa te menjehershme do te behen publike problemet e tyre. Duke qene se isha i bindur se nga vjen kjo situate per te dhene nje prove me shume je tjeter uje i ambalazhuar shitet me mbidoze CL, te certifikuar. Sipas analizes kimike e kimikefizike te bera me dt Para nje jave si qytetar, drejtorit te I.

Enver Roshi i paraqita shqetesimin dhe problemin qe kisha. I dhash nje material te pergatitur me shembuj te bera publike dhe jo publike. Shumica e materialit kishte karakter teknik dhe verejtjet qe kisha per I. P i pata kerkuar ballafaqim apo kontakt te drejtperdrejt me specialist qe mbulojne kete fushe per te diskutuar rreth provave e fakteve qe kisha, dyshimet qe kisha per ti ballafaquar me argumentet e tyre apo alibite e ketyre specialisteve.

I dhashe kohe dy dit dhe shkova perseri takova personalisht drejtorine e I. P Ai me priti shume mire dhe sic i kisha kerkuar qe te takohesha me specialiste te ketij institucioni me tha se materialet tuaja i kam shqyrtuar por per te sqaruar me ne detaje shko te kryespecialisti qe mbulon kete.

Shkova tek ky person qe ishte pergjegjesi i sektorit. Sa u prezantova se kush isha me tha se nuk flas me ty. I thashe me coi drejtori, me tha perseri se nuk te pergjigjem per keto ty prandaj me tha dil nga zyra. Kembengula qe te bisedonim me tha se keto gjera i di une e jo ti dola nga zyra dhe largova.

Per arsye te ndryshme nuk po e bej publik emrin e ketij personi. Por po i them se une nuk po pretendoj se di gjithcka por di dicka por ti zoteri qe di gjithcka duhet te me pergjigjesh kete te drejte ma jep ligji sipas nenit 23 i kushtetutes garanton te drejten e informimit si e drejte themelore dhe sipas ligjit te miratuar nga kuvendi numer dt Me qe ti nuk me.

SHUNGLU COMMITTEE REPORT ON CWG PDF

Aliu: 86 të infektuar e morën virusin nga Kampi Bondsteel

.

DRC 8052N PDF

Zëri i Popullit

.

Related Articles